Random header image... Refresh for more!

Visie

VISIE

Ik geloof in de kracht van beeld en humor.

Een beeld communiceert snel en efficiënt. Een beeld raakt en beklijft. Een getekend beeld is 100% maatwerk en heeft extra zeggingskracht door de persoonlijke hand en visie van de maker.

Humor relativeert, verzacht, verbindt. Humoristische tekeningen zoals cartoons zijn daarom zeer geschikt om lastige of serieuze onderwerpen bespreekbaar te maken.

Beeld en humor vergroten de aantrekkingskracht én ontvankelijkheid van een boodschap.

Beeld en humor zijn daarom mijn instrumenten om een bijdrage te leveren aan een beter begrip tussen mensen onderling en van de samenleving in het algemeen.

 

WERKWIJZE

Ik maak gebruik van verschillende stijlen en vormen. Het is mijn streven de kern van uw boodschap zo helder mogelijk weer te geven. Samen gaan we op zoek naar die kern. Deze kern wordt tenslotte vertaald naar een eenvoudig en krachtig beeld met of zonder humor.

 

UNIEK

Het bespreekbaar maken van lastige, serieuze en complexe onderwerpen is mijn specialiteit. Juist daar krijgt de eenvoud, helderheid en humor van mijn werk zijn meerwaarde.

In mijn beeldend werk en manier van samenwerken maak ik gebruik van mijn veelzijdige studie- en werkervaring (wetenschap en beeldende kunst; coördinator bij ministeries en internationale organisaties en trainer persoonlijke creativiteit)